6 Mayıs 2011 Cuma

Jumper izle full izle

Jumper filmini izle, Bilim Kurgu / Fantastik Filmini Online izleyin, Jumper full online seyret full izle, Bilim Kurgu / Fantastik filmi online izle, Jumper sinema full HD izle, Jumper film izle, Bilim Kurgu / Fantastik filmini direk izle, Jumper Filmi seyret full, Jumper Filmini bedava izle, Film Bilim Kurgu / Fantastik hd izle
Tür : Macera / Dram / Bilim Kurgu
Gösterim Tarihi : 21 Mart 2008
Yönetmen : Doug Liman
Senaryo : David S. Goyer , Steven Gould (Kitap)
Yapım : 2007, ABD
Oyuncular
Hayden Christensen (Davey) , Samuel L. Jackson (Cox) , Onlineizleyin.Blogspot.Com, Diane Lane (Mary Rice)
Filmin Konusu
Davey babasıyla birlikte yaşamaktadır. Fakat evde mutlu ve huzurlu değildir. İşler iyice kötüleşince Davey kaçmaya karar verir, ama nereye? Nerede yaşayabilir? Davey'nin sihirli cevabı, istediği heryerde olacaktır. Davey, özel bir yeteneği olduğunu farkeder, çok yüksek mesafelere zıplayabilmektedir. Başının belada olduğunu ise sonra farkedecektir... iyi seyirler dileriz..

1. İZLEME SEÇENEĞİ:

(EN HIZLI ALTERNATİFTİR!!!)
Play’e basıp 1 dakika bekleyin beklediğinize değecek (biraz sabır..) ve ortadaki “ördek” resmi gidince tekrar play tuşuna bastığınızda film başlayacaktır. İstediğiniz yerden başlatabilirsiniz.

(Bu İZLEME SEÇENİĞİMİZ en sorunsuz olandır arkadaşlar. Başlangıçta maksimum 3-4 dk beklemeniz gerekmektedir daha sonra filmi kesintisiz problemsiz HD kalitesiyle izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler..

SOHBET ODAMIZ-CHAT ROOM


Credits