6 Mayıs 2011 Cuma

Rambo 3 filmini izle , Rambo III Filmini Online izle

Rambo 3 filmini izle, Rambo III Filmini Online izleyin, Rambo 3 full online seyret, Rambo III filmi online izle, Rambo 3 sinema, Rambo 3 filmi, Rambo III filmini indirmeden izle, Rambo 3 Filmi seyret, Rambo 3 Filmini bedava izle, Film Rambo III
Tür : Savaş / Aksiyon
Yönetmen : Peter MacDonald
IMDB Puanı 5.0/10
Senaryo : David Morrell , Sylvester Stallone , Sheldon Lettich
Görüntü Yönetmeni : John Stanier
Müzik : Jerry Goldsmith
Yapım : 1988, ABD , 101 dk.
Oyuncular
Sylvester Stallone (John J. Rambo) , Richard Crenna (Albay Samuel Trautman) , Marc de Jonge (Albay Zaysen) , Kurtwood Smith (Robert Griggs) , Onlineizleyin.Blogspot.Com, Spiros Focás (Masoud) , Sasson Gabai (Mousa Ghani) , Doudi Shoua (Hamid) , Randy Raney (Kourov) , Marcus Gilbert (Tomask)
Filmin Konusu
Vietnam gazisi ve eski Yeşil Bereli John Rambo, başından geçen tatsız deneyimler sonucu şimdi artık inzivaya çekilmiş(!), para karşılığı dövüşerek budistlere yardım etmektedir. Eski komutanı Albay Trautman bir kez daha talebesinin hayatına girer ve yardımını ister. Sovyet işgalindeki Afganistan'da, ABD'nin yardım edip kolladığı mücahitlerle omuz omuza çarpışması gerekmektedir.
Rambo Albay'ın teklifini reddeder. Bir kez daha devleti tarafından oyuna getirilmekten korkar. Trautman Afganistan'a döner ve Ruslar tarafından kaçırılıp işkence görür. Olayın kişiselleşmesi Rambo'nun soluğu Afganistan'da alması için yeterlidir. Burada Rusların yerel halka nasıl eziyet ettiğini gördüğünde, savaş onun için yeniden başlamak zorundadır artık.
Komik derecede inandırıcılıktan uzak olan Rambo 3, sadece İlk Kan gibi esaslı bir filmin mirasını daha da suistimal etmekle kalmamış, aynı zamanda Rusya'nın Afganistan'dan çekilmeye başladığı bir dönemde vizyona girerek politik olarak yanlış ve talihsiz bir başlangıç da yapmıştır... iyi seyirler dileriz..

1. İZLEME SEÇENEĞİ:

(EN HIZLI ALTERNATİFTİR!!!)
Play’e basıp 1 dakika bekleyin beklediğinize değecek (biraz sabır..) ve ortadaki “ördek” resmi gidince tekrar play tuşuna bastığınızda film başlayacaktır. İstediğiniz yerden başlatabilirsiniz.

(Bu İZLEME SEÇENİĞİMİZ en sorunsuz olandır arkadaşlar. Başlangıçta maksimum 3-4 dk beklemeniz gerekmektedir daha sonra filmi kesintisiz problemsiz HD kalitesiyle izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler..

SOHBET ODAMIZ-CHAT ROOM


Credits