6 Mayıs 2011 Cuma

Cennetin Kapısında izle full izle Valhalla Rising izle

Cennetin Kapısında filmini izle, Valhalla Rising Filmini Online izleyin, Cennetin Kapısında full online seyret, Valhalla Rising filmi online izle, Cennetin Kapısında sinema, Cennetin Kapısında filmi, Valhalla Rising filmini indirmeden izle, Cennetin Kapısında Filmi seyret, Cennetin Kapısında Filmini bedava izle, Film Valhalla Rising
Yapım: 2009 ~ Fransa
Tür: Aksiyon, Macera
Senaryo: Roy Jacobsen, Nicolas Winding Refn
IMDB Puanı 5.8/10
Yapımcı: Henrik Danstrup, Johnny Andersen, Bo Ehrhardt
Görüntü Yönetmeni: Morten Søborg
Müzik: Peter Peter, Peter Kyed
Süre: 1 saat 40 dk.
Oyuncular
Mads Mikkelsen,Ewan Stewart,Alexander Morton,Andrew Flanagan,Onlineizleyin.Blogspot.Com,Callum Mitchell
Filmin Konusu
MS 1000 yılında Tek Göz adında dilsiz bir savaşçı, yıllarca bir Norman'ın tutsağı olarak kalmıştır. Tek Göz, on bir yaşındaki köle Are ile birlikte kaçmayı başarır. İskandinavya'ya dönmek için bir Viking gemisine binerler ama tanımadıkları bir ülkede karaya çıkarlar. Vikinglerin sonu, görünmeyen düşmanlarının elinde kanlı olur; Tek Göz ise bu vahşi ülkede gerçek kimliğini bulacaktır... iyi seyirler dileriz..

1. İZLEME SEÇENEĞİ:

(EN HIZLI ALTERNATİFTİR!!!)
Play’e basıp 1 dakika bekleyin beklediğinize değecek (biraz sabır..) ve ortadaki “ördek” resmi gidince tekrar play tuşuna bastığınızda film başlayacaktır. İstediğiniz yerden başlatabilirsiniz.

(Bu İZLEME SEÇENİĞİMİZ en sorunsuz olandır arkadaşlar. Başlangıçta maksimum 3-4 dk beklemeniz gerekmektedir daha sonra filmi kesintisiz problemsiz HD kalitesiyle izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler..

SOHBET ODAMIZ-CHAT ROOM


Credits