6 Mayıs 2011 Cuma

Thor izle full izle Thor online izle

Thor filmini izle, Thor / 2011 Filmini Online izleyin, Thor full online seyret full izle, Thor / 2011 filmi online izle, Thor sinema full HD izle, Thor film izle, Thor / 2011 filmini direk izle, Thor Filmi seyret full, Thor Filmini bedava izle, Film Thor / 2011 hd izle
IMDB Puanı 7.6/10
Gösterim Tarihi : 29 Nisan 2011
Tür : Fantastik / Macera / Aksiyon
Yönetmen : Kenneth Branagh
Senaryo : Ashley Miller , Don Payne
Yapım : 2011, ABD , 130 dk.
Oyuncular
Natalie Portman (Jane Foster) , Chris Hemsworth (Thor) , Kat Dennings (Darcy) , Anthony Hopkins (Odin) , Ray Stevenson (Volstagg) , Idris Elba (Heimdall)
Filmin Konusu
Destansı THOR macerası, günümüz dünyasındaki Marvel Evreni’nden, Asgard’ın mistik gerçekliğine kadar uzanıyor. Hikayenin merkezinde, düşüncesiz tavırları antik bir savaşı tekrar başlatan güçlü ama kibirli savaşçı Yüce Thor var. Sonuç olarak Thor, Dünya’ya sürgün ediliyor ve insanlar arasında yaşamaya mecbur bırakılıyor. Kendi dünyasının en tehlikeli kötü adamı en karanlık güçlerini Dünya’yı istila etmek için yollayınca Thor, gerçek bir kahraman olmak için nelerin gerektiğini öğreniyor...iyi seyirler diliyoruz.. HATIRLATMA; Film Sinema Çekimidir!! iyi görüntü çıktığında yenilenecektir..

1. İZLEME SEÇENEĞİ:

(EN HIZLI ALTERNATİFTİR!!!)
Play’e basıp 1 dakika bekleyin beklediğinize değecek (biraz sabır..) ve ortadaki “ördek” resmi gidince tekrar play tuşuna bastığınızda film başlayacaktır. İstediğiniz yerden başlatabilirsiniz.

(Bu İZLEME SEÇENİĞİMİZ en sorunsuz olandır arkadaşlar. Başlangıçta maksimum 3-4 dk beklemeniz gerekmektedir daha sonra filmi kesintisiz problemsiz HD kalitesiyle izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler.. Onlineizleyin.Blogspot.Com)

2. İZLEME SEÇENEĞİ:

75 dakika sonra uyarı verdiğinde modeminizi kapatıp açıp sayfayı yenileyerek kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

SOHBET ODAMIZ-CHAT ROOM


Credits