6 Mayıs 2011 Cuma

Hayat Var filmini izle

Hayat Var filmini izle, Hayat Var Türk Filmini Online izleyin, Hayat Var full online seyret, Hayat Var filmi online izle, Hayat Var Türk sinema, Hayat Var filmi, Hayat Var filmini indirmeden izle, Hayat Var Türk Filmi seyret, Yerli Hayat Var Filmini bedava izle, Film Hayat Var
Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 27 Mart 2009
Yönetmen : Reha Erdem
Senaryo : Reha Erdem
Görüntü Yönetmeni : Florent Herry
Yapım : 2008, Türkiye
Oyuncular
Erdal Beşikçioğlu , Elit İşcan , Onlineizleyin.Blogspot.Com, Levend Yılmaz
Filmin Konusu
Hayat, babası ve yatalak dedesi ile birlikte, İstanbul Boğazı’na açılan bir dere ağzındaki ahşap bir evde yaşamaktadır. Babası ailenin hayatta kalmasını sağlamak için küçük teknesiyle bu sularda balıkçılık yaparken, bir taraftan da birtakım yasadışı işlere girip çıkar.
Hayat bu zorlu, sert ve acımasız dünyaya doğmuştur ama yaşama sıkı sıkıya sarılır. Dünyadaki adaletsizliklere karşı cesaretini, dayanıklılığını ve umudunu yitirmez.
Korkuyorum Anne , Beş Vakit gibi filmlerin yönetmeni Reha Erdem'in son filmi Hayat Var, dram yüklü bir hikaye...iyi seyirler diliyoruz..

1. İZLEME SEÇENEĞİ:

(EN HIZLI ALTERNATİFTİR!!!)
Play’e basıp 1 dakika bekleyin beklediğinize değecek (biraz sabır..) ve ortadaki “ördek” resmi gidince tekrar play tuşuna bastığınızda film başlayacaktır. İstediğiniz yerden başlatabilirsiniz.

(Bu İZLEME SEÇENİĞİMİZ en sorunsuz olandır arkadaşlar. Başlangıçta maksimum 3-4 dk beklemeniz gerekmektedir daha sonra filmi kesintisiz problemsiz HD kalitesiyle izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler..

SOHBET ODAMIZ-CHAT ROOM


Credits