6 Mayıs 2011 Cuma

Hero izle Jet Li full izle Kahraman izle

Hero Jet Li filmini izle, Kahraman Filmini Online izleyin, Hero Jet Li full online seyret full izle, Kahraman filmi online izle, Hero Jet Li sinema full HD izle, Hero Jet Li film izle, Kahraman filmini direk izle, Hero Jet Li Filmi seyret full, Hero Jet Li Filmini bedava izle, Film Kahraman hd izle
IMDB Puanı: 8.0/10 "Mükemmel puana sahip savaş tarih Jet Li filmi"
Yönetmen: Yimou Zhang
Tür: Aksiyon, Macera, Savaş
Müzik: Dun Tan
Süre: 1 saat 39 dk.
Oyuncular
Jet Li, Donnie Yen, Ziyi Zhang, Tony Leung Chiu Wai, Maggie Cheung,
Daoming Chen, Cao Hua
Filmin Konusu
Çin’in en kanlı iç savaşları döneminde kurulan 7 krallıktan biri olan Qin krallığının hükümdarı, bütün Çin’e tek başına hükmetmeyi amaçlıyordu. Bu kararları sürekli suikastlere maruz kalmasına neden olur fakat hepsinden kurtarılır. Ancak 3 suikastçı kadar hiç kimse, krala o kadar korku salamadı. Kral’ın vaat ettiklerine karşılık tek istediği şey bu 3 kişinin yakalanması olur ve günün birinde usta bir savaşçı çıkıp üçünü birden öldürdüğünü iddia eder...
Jet Li’nin en başarılı filmlerinden biri olan ve Donnie Yen gibi usta oyuncuları da bünyesinde barındıran bu film, Oscar ödülüne aday gösterilmiş bir yapım... iyi seyirler dileriz..

1. İZLEME SEÇENEĞİ:

(EN HIZLI ALTERNATİFTİR!!!)
Play’e basıp 1 dakika bekleyin beklediğinize değecek (biraz sabır..) ve ortadaki “ördek” resmi gidince tekrar play tuşuna bastığınızda film başlayacaktır. İstediğiniz yerden başlatabilirsiniz.

(Bu İZLEME SEÇENİĞİMİZ en sorunsuz olandır arkadaşlar. Başlangıçta maksimum 3-4 dk beklemeniz gerekmektedir daha sonra filmi kesintisiz problemsiz HD kalitesiyle izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler..

SOHBET ODAMIZ-CHAT ROOM


Credits