6 Mayıs 2011 Cuma

isimsiz Çocuk filmini izle, Boy A Filmini Online izle

isimsiz Çocuk filmini izle, Boy A Filmini Online izleyin, isimsiz Çocuk full online seyret full izle, Boy A filmi online izle, isimsiz Çocuk sinema full HD izle, isimsiz Çocuk film izle, Boy A filmini direk izle, isimsiz Çocuk Filmi seyret full, isimsiz Çocuk Filmini bedava izle, Film Boy A hd izle
IMDB Puanı: 7.8/10
Yönetmen: John Crowley
Tür: Dram, Romantik, Suç
Müzik: Paddy Cunneen
Süre: 1 saat 40 dk.
Oyuncular
Andrew Garfield, Skye Bennett,Shaun Evans, Katie Lyons, Onlineizleyin.Blogspot.Com, Peter Mullan
Filmin Konusu
Jack (Andrew Garfield), çocukken işlediği bir suç yüzünden yıllarca hapis yatmış ve cezasını tamamlamak üzere olan bir gençtir. Dışarı çıktığı zaman her şeye yeni bir başlangıç yapmak ister ve çevresini buna göre geliştirir. Ancak geçmişte yaşanan dramlar onun rahat hareket etmesini engelleyecektir ve adeta bir gölge gibi onu takip edecektir..
BAFTA ödüllleri de dahil toplamda 10 adet ödüle layık görülen ve dram türünde oldukça etkileyici bir film..iyi seyirler diliyoruz..

1. İZLEME SEÇENEĞİ:

(EN HIZLI ALTERNATİFTİR!!!)
Play’e basıp 1 dakika bekleyin beklediğinize değecek (biraz sabır..) ve ortadaki “ördek” resmi gidince tekrar play tuşuna bastığınızda film başlayacaktır. İstediğiniz yerden başlatabilirsiniz.

(Bu İZLEME SEÇENİĞİMİZ en sorunsuz olandır arkadaşlar. Başlangıçta maksimum 3-4 dk beklemeniz gerekmektedir daha sonra filmi kesintisiz problemsiz HD kalitesiyle izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler..

SOHBET ODAMIZ-CHAT ROOM


Credits