6 Mayıs 2011 Cuma

Heat filmini izle - Al Pacino Büyük Hesaplaşma Filmini Online izle

Heat filmini izle, Al Pacino Büyük Hesaplaşma Filmini Online izleyin, Heat full online seyret Robert De niro, Val Kilmer Büyük Hesaplaşma filmi online izle, Heat sinema, Heat filmi, Büyük Hesaplaşma filmini indirmeden izle, Heat Filmi seyret, Heat Filmini bedava izle, Film Büyük Hesaplaşma
IMDB Puanı 8.3/10 "Bu Filmi Tavsiye Ediyoruz..."
Yönetmen : Michael Mann
Tür : Dram / Polisiye / Aksiyon
Senaryo : Michael Mann
Görüntü Yönetmeni : Dante Spinotti
Müzik : Michael Brook , Elliot Goldenthal , Brian Eno , Terje Rypdal
Yapım : 1995, ABD , 171 dk.
Oyuncular
Al Pacino (Vincent Hanna) , Robert De Niro (Neil McCauley) , Val Kilmer (Chris Shiherlis) , Jon Voight (Nate) , Tom Sizemore (Michael Cheritto) , Diane Venora (Justine Hanna) , Onlineizleyin.Blogspot.Com, Amy Brenneman (Eady) , Ashley Judd (Charlene Shiherlis)
Filmin Konusu
Neil McCauley, usta bir hırsızdır. En iyilerinden sayılmasının sırrı, tehlikeyi hissettiğinde hiçbir bağı olmadan kaçabiliyor olmasıdır. Kendisi gibi profesyonellerden oluşturduğu ekibiyle en zorlu işlerden bile başarıyla çıkabilmektedir.
Peşinde olan Dedektif Vincent Hanna bile McCauley'i hayranlıkla izlemektedir. Onu yakalamak dedektif için bir saplantı haline gelmiştir, özel yaşamını bile bu uğurda feda etmeyi göze almıştır. Çetenin son ve en büyük soygun planı, bu iki ezeli rakibi karşı karşıya getirecektir.
1999 yılında Köstebek ile Oscar'a aday olan ve 2002 yapımı Ali filmiyle de büyük beğeni kazanmış yönetmen Michael Mann'ın yazıp yönettiği usta işi bir aksiyon filmi olan Büyük Hesaplaşma, aynı zamanda Robert De Niro ve Al Pacino'nun karşı karşıya geldiği ve Val Kilmer, Jon Voight, Tom Sizemore gibi tecrübeli oyuncularla dolu bir yapım...iyi seyirler diliyoruz..

1. İZLEME SEÇENEĞİ:

(EN HIZLI ALTERNATİFTİR!!!)
Play’e basıp 1 dakika bekleyin beklediğinize değecek (biraz sabır..) ve ortadaki “ördek” resmi gidince tekrar play tuşuna bastığınızda film başlayacaktır. İstediğiniz yerden başlatabilirsiniz.

(Bu İZLEME SEÇENİĞİMİZ en sorunsuz olandır arkadaşlar. Başlangıçta maksimum 3-4 dk beklemeniz gerekmektedir daha sonra filmi kesintisiz problemsiz HD kalitesiyle izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler..

SOHBET ODAMIZ-CHAT ROOM


Credits