6 Mayıs 2011 Cuma

Skor Peşinde filmini izle - Sex Drive Filmini Online izle

Skor Peşinde filmini izle, Sex Drive Filmini Online izleyin, Skor Peşinde full online seyret full izle, Sex Drive filmi online izle, Skor Peşinde sinema full HD izle, Skor Peşinde film izle, Sex Drive filmini direk izle, Skor Peşinde Filmi seyret full, Skor Peşinde Filmini bedava izle, Film Sex Drive hd izle
IMDB Puanı 6.7/10
Yapım:2008 ~ ABD
Tür:Komedi, Romantik
Yönetmen:Sean Anders
Senaryo:John Morris, Sean Anders
Senaryo (Kitap):Andy Behrens
Yapımcı:John Morris, Leslie Morgenstein, Bob Levy
Görüntü Yönetmeni:Tim Orr
Müzik:Stephen Trask
Süre:1 saat 49 dk.
Gösterim Tarihi:19 Aralık 2008 (Türkiye)
Oyuncular
James Marsden, Amanda Crew, Seth Green, Katrina Bowden, Alice Greczyn, Josh Zuckerman, Clark Duke, Susie Abromeit, Jessica Just, Onlineizleyin.Blogspot.Com, Michael Cudlitz, David Danello, Jessica Brydon, John Ross Bowie, Lizzy Eklund
Filmin Konusu
Onsekiz yaşındaki Ian Lafferty, en iyi arkadaşları Lance ve Felicia ile birlikte Amerika Birleşik Devletleri’ni bir uçtan diğer uca kat edeceği bir yolculuğa çıkar. Amacı internette tanıştığı ateşli bir kadına bekaretini sunmaktır. Ancak birbirinden eğlenceli talihsizlikler ve seksi kaçamaklarla dolu bu yolculuk, üçlümüze hayat ve aşk üzerine beklediklerinden çok daha fazlasını öğretecektir..iyi seyirler diliyoruz..

1. İZLEME SEÇENEĞİ:

(EN HIZLI ALTERNATİFTİR!!!)
Play’e basıp 1 dakika bekleyin beklediğinize değecek (biraz sabır..) ve ortadaki “ördek” resmi gidince tekrar play tuşuna bastığınızda film başlayacaktır. İstediğiniz yerden başlatabilirsiniz.

(Bu İZLEME SEÇENİĞİMİZ en sorunsuz olandır arkadaşlar. Başlangıçta maksimum 3-4 dk beklemeniz gerekmektedir daha sonra filmi kesintisiz problemsiz HD kalitesiyle izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler..

SOHBET ODAMIZ-CHAT ROOM


Credits