6 Mayıs 2011 Cuma

V For Vendetta izle

V For Vendetta / V filmini izle, Sonsuza Dek Özgürlük Filmini Online izleyin, V For Vendetta / V full online seyret full izle, Sonsuza Dek Özgürlük filmi online izle, V For Vendetta / V sinema full HD izle, V For Vendetta / V film izle, Sonsuza Dek Özgürlük filmini direk izle, V For Vendetta / V Filmi seyret full, V For Vendetta / V Filmini bedava izle, Film Sonsuza Dek Özgürlük hd izle
IMDB Puanı 8.2/10 "Bu Fİlmi Tavsiye Ediyoruz.."
Gösterim Tarihi : 31 Mart 2006
Tür : Fantastik / Dram / Aksiyon / Çizgi Roman
Yönetmen : James McTeigue
Senaryo : Andy Wachowski , Larry Wachowski , Alan Moore (Kitap) , David Lloyd (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Adrian Biddle
Müzik : Dario Marianelli
Yapım : 2006, ABD / Almanya , 132 dk.
Oyuncular
Natalie Portman (Evey) , Hugo Weaving (V/William Rookwood) , Stephen Rea (Finch) , Stephen Fry (Deitrich) , John Hurt (Adam Sutler) , Tim Pigott-Smith (Creedy) , Rupert Graves (Dominic) , Onlineizleyin.Blogspot.Com, Roger Allam (Lewis Prothero) , Ben Miles (Dascomb) , Sinead Cusack (Delia Surridge) , Natasha Wightman (Valerie)
Filmin Konusu
Tarihte olaylar farklı gelişmiş, yokedici bir savaş dünyanın yüzünü değiştirmiştir. Yüzyıllar boyu libarelleşmenin simgesi olan İngiltere artık uzun bir süreden beri, totaliter ve faşist bir şekilde yönetilmektedir.
Ne siyasi ne de kişisel özgürlüklerin olduğu bu ortamda aniden ortaya çıkan ve zaman zaman absürtlük derecesinde saçma terörist eylemlere kalkışan esrarengiz bir figür her şeyi değiştirecektir. Özgürlüğün anlamını bilmeyen genç bir kadını da...iyi seyirler diliyoruz..

1. İZLEME SEÇENEĞİ:

(EN HIZLI ALTERNATİFTİR!!!)
Play’e basıp 1 dakika bekleyin beklediğinize değecek (biraz sabır..) ve ortadaki “ördek” resmi gidince tekrar play tuşuna bastığınızda film başlayacaktır. İstediğiniz yerden başlatabilirsiniz.

(Bu İZLEME SEÇENİĞİMİZ en sorunsuz olandır arkadaşlar. Başlangıçta maksimum 3-4 dk beklemeniz gerekmektedir daha sonra filmi kesintisiz problemsiz HD kalitesiyle izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler..

SOHBET ODAMIZ-CHAT ROOM


Credits